Üzemi konyhák higiénikus takarítása. | Swissmag

  • Post author:
  • Post category:Egyéb

A SwissMag az elmúlt hónapban a LEGFELSŐBB BÍRÓSÁG konyhájának éves nagy takarítását végezte el. A konyha és kiszolgáló termeiben a berendezéseket az alábbi technológiával takarítottuk:

 

1. előkészítés: berendezések tisztítási pozícióba állítása.

2. kézi takarítás, hulladék, szennyeződés eltávolítás a felületekről, kiszállítás.

3. előmosás: 12 bar/60C vízzel.

4. habtisztítás: lúgos.

5. hatásidő: 30 perc.

6. kézi utántisztítás.

7. mosás:12 bar/60C vízzel.

8. habtisztítás/fertőtlenítés: savas.

9. hatásidő: 30 perc.

10. kézi utántisztítás.

11. utómosás.

12. fémfelületek ápolása.