2009.október 23 – 25 között Svájcban töltöttek 2 napot a SwissMag Vezetői üzemlátogatással. A Sempach Food Hygiene szolgáltatja a napi zárótakarítást a Spavetti Zöldségfeldolgozó üzemében. A takarítás teljes folyamatának megtekintése mellett az Üzem Vezetői bemutatták a zöldségfeldolgozót és a termékeit.
A zöldségfeldolgozó mellett a Kraft Berni Toblerone csokoládé gyárában is a Sempach Food Hygiénia végzi az Üzemben a gépek és a vonalak periodikus takarítását. Száraz takarítási technológia a döntő, de a gép alkatrészek mosásánál vízzel is takarítanak. Használják a takarításban nagy teljesítményű porszívókat, gőztisztító berendezést és CO2 fertőtlenítést.
A takarítási technológia fejlesztésében és a műveletek precíz és gyakorlatias kialakításában Ulrich Sempach professzionális munkát végez.