A tapasztalatok azt mutatják, hogy az alacsony nyomású (20 bar) takarítás a megfelelő technológia a felületek tisztítására az élelmiszer- és italiparban, a magas nyomású mosással szemben. Az előnyök az alábbiakban foglalhatók össze:
A szennyeződések felverődése és a levegőbe porlasztása elkerülhető
Nagyobb öblítési hatás
kiváló habosítás jól szabályozható vegyszer koncentrációval
A maradványok hatékonyabb eltávolítása
Legalacsonyabb hőmérsékletesés
Csökkentett aeroszolszint és keresztszennyeződés kockázat
Javított munkakörnyezet
Az alacsony nyomású (20 bar) tisztítási technológia növeli az élelmiszerbiztonságot. A megfelelő hőmérséklet és vízmennyiség tökéletes kombinációja a vegyszerekkel kölcsönhatásban az optimális és biztonságos megoldás.az élelmiszer- és italfeldolgozó üzem számára a zsírral, baktériummal, élesztővel, mikrobákkal, vízkővel és egyéb lerakódásokkal szennyezett felületeinek tisztítására. Így minden felület nem csak vizuálisan, hanem mikrobiológiailag is tiszta.
Itt az ideje, hogy magasabb szintre emelje takarítási gyakorlatát, és prioritásként kezelje a biztonságot. Készen áll a váltásra?
Beszéljük meg, hogy az alacsony nyomású tisztítás milyen előnyökkel járhat a műveletek során. Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy megismerje, hogyan!