Hírek

Ipari takarító verseny

2019.augusztus 16-án rendezzük meg első alkalommal az ipari takarítók részére az előmosásban.  A verseny során a feldolgozó üzemben egy szalag, az alatta lévő padozat, aknaszem, 2 db csontozó lap, 1 db gurulós rekesztartó előmosását kell elvégezni a leggyorsabban és a legjobb minőségben. Az értékelés pontozásos rendszerben történik objektív ellenőrökkel.  Az eredményekről, a verseny tapasztalatairől és természetesen a helyezettekről hamarosan beszámolunk.

 

Az Év Embere

A hagyományos karácsonyi ebédjét december 16-án tartotta a SWISSMAG 18. alkalommal Szentesen. Itt vehették át a jutalmukat a kiemelkedő munkát végzett dolgozók. Az "év Embere" címet 2018-ban Süle Nikolett kapta. Orosházán a gyártásközi és szociális termek takarítását 2,5 éves szisztematikus munkával sikeresen építette fel.

Igazgatói dícséretet kapott: Mihály Róbert Szentesről, Valkai Norbertné Bokrosról, Hojcska Zsolt Mezőkovácsházáról és Gigacz Béla Orosházáról.

 

Munkaruházati webáruházat nyit a SWISSMAG

Az utóbbi hónapok fejlesztése után 2018.szeptember 24-én megnyit a SWISSMAG munkavédelmi termékeket forgalmazó webshop-ja. Termékcsoportonként rendszerezett, egyszerűen kezelhető és az eddig forgalmazott termékeken felül újdonságokkal kiegészített üzletünk hétfőtől folyamatosan elérhető lesz.

ISO 9001:2015 auditálás

A SwissMag Kft. az ISO 9001:2015 szabvány szerinti megújító auditját sikeresen teljesítette. 

Pages