Hírek

Az Év Embere

A hagyományos karácsonyi ebédjét december 16-án tartotta a SWISSMAG 18. alkalommal Szentesen. Itt vehették át a jutalmukat a kiemelkedő munkát végzett dolgozók. Az "év Embere" címet 2018-ban Süle Nikolett kapta. Orosházán a gyártásközi és szociális termek takarítását 2,5 éves szisztematikus munkával sikeresen építette fel.

Igazgatói dícséretet kapott: Mihály Róbert Szentesről, Valkai Norbertné Bokrosról, Hojcska Zsolt Mezőkovácsházáról és Gigacz Béla Orosházáról.

Munkaruházati webáruházat nyit a SWISSMAG

Az utóbbi hónapok fejlesztése után 2018.szeptember 24-én megnyit a SWISSMAG munkavédelmi termékeket forgalmazó webshop-ja. Termékcsoportonként rendszerezett, egyszerűen kezelhető és az eddig forgalmazott termékeken felül újdonságokkal kiegészített üzletünk hétfőtől folyamatosan elérhető lesz.

10 éves jubileum Cegléden

Hűségprogram

Folytatódik a SwissMagnál jubiláló dolgozók részére a hűségprémiumok kifizetése. 2018.szeptember 14-én Cegléden 5 dolgzó vette át a jutalmát. A 10 évet meghaladó munkaviszonnyal Simkó Imre Mezőkovácsházáról, Holcrekt Csilla és Pándi László Kiskunhalasról és Verseczi Istvánné Ceglédről kapta meg a jubilemi juttatását. Páger Tamás Mezőkovácsháza az 5 éves hűségprémium feltételei teljesítette.

15 éves hűségprémium

Hűségprogram

A dolgozók munkájának elismerésére új hűségprogramot indít a SwissMag 2018-ban. A program alapján hűségprémiummal jutalmazzuk a munkatársainkat. A 5/10/15/20 éves folymatos munkaviszony elérésével az évek során elért átlagbér alapján kapnak hűségprémiumot a munkaszerződéssel folyamatos munkaviszonyban álló dolgozók.

Pages