Bemutatkozás

A SwissMag Élelmiszer-higiéniai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 2000-ben alakult magyar-svájci tulajdonú élelmiszeripari üzemtakarításra specializálódott Társaság. Alaptevékenysége a professzionális élelmiszeripari takarítás amely kiegészül munkaruházati termékek kereskedelmével.

A SWISSMAG 2001-ben indította az első szerződését Szentesen a Hungerit Zrt. Üzemeiben a napi higiénikus záró takarítás szolgáltatására. Az együttműködés folyamatosan tart közel 20.éve Társaságaink között a szolgáltatásaink bővülésével. 

 

Ma már több mint 80 Munkatársunk biztosítja a Megrendelőink számára 5 Telephelyen a napi takarítási szolgáltatásokat: Szentesen, Mezőkovácsházán, Kiskunhalason, Csongrád-Bokroson és Orosházán. Társaságunk képes gyorsan reagálni Megrendelőink igényeire tapasztalt és jól képzett helyi Vezetőink irányításával.A SWISSMAG ceglédi telephelyén a működéshez elengedhetetlen bérszámfejtés - könyvelés - pénzügyi tevékenységet  önállóan végzi. 2012 -től az eddigieknél is fokozottabb figyelmet fordítunk a HR munkára.

A SWISSMAG  2010 óta működteti üzemtakarítási szolgáltatásokra az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti tanúsított minőségirányítási rendszerét a szentesi, mezőkovácsházi valamint a kiskunhalasi telephelyeken. 

Köszönjük látogatását az oldalon, ha bármilyen további kérdése felmerül szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérem forduljon bizalommal hozzánk!Cs. Nagy Gyula                 Ulrich Sempach

ügyvezető igazgató         Tulajdonos

cs.nagy@swissmag.hu      u.sempach@bluewin.ch