Aknatakarítás zárt térben | Swissmag
A SWISSMAG zárt térben, aknákban végzett speciális takarítási munkákra állított össze technológiái utasítást Ennek a betanítása és a gyakorlati alkalmazása sikeresen megtörtént. Az esetleges balesetek
Ismerje meg legújabb termékeinket és cégünk friss híreit! Blogunkban részletesen bemutatjuk a legújabb fejlesztéseinket, valamint beszámolunk a SwissMag csapatával kapcsolatos eseményekről, elért eredményeinkről és a minket érintő iparági változásokról.
A SWISSMAG zárt térben, aknákban végzett speciális takarítási munkákra állított össze technológiái utasítást Ennek a betanítása és a gyakorlati alkalmazása sikeresen megtörtént. Az esetleges balesetek
A SWISSMAG dolgozóinak motiválására új rendszert indított el. A célunk az, hogy az átlag feletti teljesítmény anyagi és erkölcsi elismeréssel párosuljon. A takarítási szolgáltatásban résztvevő
A SWISSMAG december 20-án tartotta a 15.Karácsonyi találkozót Dolgozói részére. A Társaság 6 telephelyéről Szentesen 70 dolgozó vett részt az ünnepi eseményen. A munkatársak éves
Az ózonos fertőtlenítési technológiák időszerűségét sok tanulmány és fejlesztés támasztja alá világszerte, a Clean Ozone már egy kész, piaci bevezetés alatt álló innovatív, környezetbarát, energiahatékony technológia. Az
Az első igazán az élelmiszeripar számára tervezett gumicsizma megrendelhető a SWISSMAG-nál. A Dunlop mérnökei a biztonsági és a higiéniai szempontok mellett a kényelmes viseletre is
A SWISSMAG az elmúlt év szeptemberében új szerződést indított Orosházán, a Pannon Fine Food Kft. feldolgozó üzemének napi higiénikus záró, gyártásközi és szociális termeinek takarítására.
A SWISSMAG 2013-ban választotta meg első alkalommal az “év emberét” a munkatársai között. A címet és a pénzjutalmat az a dolgozó nyerheti el, aki az
2000. november 30-án alakult meg a SWISSMAG. A kezdeti központosított szervezetből alakult ki lépésről lépésre a Társaság mai formája az utóbbi 7 évben. November 25-én
A SWISSMAG ez év márciusában hírdette meg a mobil telefon és adatforgalom szolgáltatására vonatkozó pályázatát. Az eltelt időszakban minden Magyarországon működő Társaság beadta az ajánlatát
2013 októberben kezdődött el az új szervezeti struktúra bevezetése Szentesen. A változások bevezetésére és a megfelelő Vezetők kiválasztására Pándi László kapott megbízást szerződés vezető pozícióban.
Cégünk elkötelezett amellett, hogy mindig naprakész információkkal lássa el ügyfeleit és partnereit. Külső blogoldalunkon folyamatosan frissítjük tartalmainkat a legújabb termékeinkkel, iparági hírekkel és szakértői tanácsokkal. Látogasson el blogunkra, hogy elsőként értesüljön a legfontosabb fejleményekről és újításokról!
Csapatunk szívesen válaszol kérdéseire, és szakértőink készséggel segítenek Önnek megtalálni az ideális megoldásokat, amelyek pontosan megfelelnek az Ön igényeinek és elvárásainak.
Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk az élelmiszeripari üzemek számára nyújtott teljes körű szolgáltatások terén. Az iparági kihívásokra válaszul modern technológiákkal és szakértő csapattal dolgozunk, hogy ügyfeleink számára a legmagasabb színvonalú megoldásokat biztosítsuk. Fő célunk, hogy folyamatosan megfeleljünk a szigorú higiéniai és biztonsági előírásoknak, miközben személyre szabott szolgáltatásokat nyújtunk.
Használunk olyan technológiákat, mint a sütik, az eszközinformációk tárolására és/vagy elérésére. Ezt azért tesszük, hogy javítsuk a böngészési élményt és hogy (nem) személyre szabott hirdetéseket jelenítsünk meg. Ezen technológiákhoz való hozzájárulás lehetővé teszi számunkra, hogy olyan adatokat dolgozzunk fel, mint a böngészési szokások vagy egyedi azonosítók ezen az oldalon. A hozzájárulás megtagadása vagy visszavonása negatívan befolyásolhatja bizonyos funkciókat és szolgáltatásokat. A sütiket a Complainz kezeli, és minden szükséges információval ellátja.